Woensdag 21 maart 2018, 19.30 uur in de Concertzaal Rick, Beekstraat 27, Weert

Een bijzondere combinatie die overal tot positieve reacties leidt: een inleiding van oud-hoogleraar (en oud-wereldkampioen schaatsen) Harm Kuipers over prostaatkanker gecombineerd met een humorvol optreden van Nicoline van de Beek in Theater van het Gedeelde Leed. Herkenbaar ook voor mensen die niet met prostaatkanker zijn geconfronteerd.

 

Nicoline van de Beek (Theater van het Gedeelde Leed) weet precies te verwoorden wat mensen met prostaatkanker meemaken in hun leven.
Een serieuze kwestie die met discrete humor gebracht wordt. Gasten bleven knikken van herkenbaarheid, even heerlijk om er samen om te gniffelen en hardop te lachen. “Het heeft me echt goed gedaan”, zei een gast.
Nicoline heeft zich zeer goed voorbereid, goed ingelezen, gesprekken gevoerd vooraf met ervaringsdeskundigen. En dan toch deze informatie omgebogen tot humor. Ze is eigenlijk een vrouwelijke Toon Hermans, een act ook met een lach en een traan. Ik verheug me weer op onze volgende samenwerking – Anita Soons, oud-directeur Toon Hermans Huis Maastricht.

GRATIS TOEGANG – AANMELDEN NOODZAKELIJK
Aanmelding via: ons mailadres of telefonische bij ons huis: tel. 0495-541 444.