Op zondag 2 februari opent het Toon Hermans Huis Weert tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren in het kader van de jaarlijkse Wereldkankerdag. Ieder jaar een bijzondere gebeurtenis waarbij wij veel belangstellenden mogen verwelkomen. Dit jaar wel héél bijzonder, omdat het Huis één van de locaties is van het project ‘Muziek bij de Buren’. Een éxtra reden om kennis te maken met het Toon Hermans Huis aan de Graaf Jacobstraat 1.

De gastvrouwen en -heren staan klaar om alles te vertellen over het Toon Hermans Huis en de activiteiten die er georganiseerd worden. Tijdens een rondleiding proeft u de sfeer in het huis en maakt u o.a. kennis met het creatieve atelier en de wellnessruimten.

Heel bijzonder dit jaar is dat in het huis tussen 12.00 en 17.00 uur drie keer een concert van ongeveer een half uur wordt gegeven. Dit alles in het kader van Muziek bij de Buren, hét huiskamerfestival van Nederland! Voor het eerst in Weert en dus ook voor het eerst in het Toon Hermans Huis. U bent van harte welkom.

Terug naar de Nieuwsbrief 2019-5