Een bijzondere combinatie die overal tot positieve reacties leidt: een inleiding van oud-hoogleraar (en oud-wereldkampioen schaatsen) Harm Kuijpers over prostaatkanker gecombineerd met een humorvol optreden van Theater van het Gedeelde Leed. Herkenbaar ook voor mensen die niet met prostaatkanker zijn geconfronteerd. Concertzaal Rick, aanvang 19.30 uur, toegang gratis. Aanmelden noodzakelijk: administratie@toonhermanshuisweert.nl.of telefonisch 0495 541444.

Reactie na optreden Theater van het Gedeelde Leed:

“Een schot in de roos” . Nicoline wist precies te verwoorden wat mensen met prostaatkanker meemaken in hun leven. Een serieuze kwestie die met discrete humor gebracht werd. Gasten bleven knikken van herkenbaarheid, even heerlijk om er samen om te gniffelen en hardop te lachen. “Het heeft me echt goed gedaan”, zei een gast.

Nicoline heeft zich zeer goed voorbereid, goed ingelezen, gesprekken gevoerd vooraf met ervaringsdeskundigen. En dan toch deze informatie omgebogen tot humor. Ze is eigenlijk een vrouwelijke Toon Hermans, een act ook met een lach en een traan. Ik verheug me weer op onze volgende samenwerking – Anita Soons, oud-directeur Toon Hermans Huis Maastricht.

Terug naar de Nieuwsbrief 2018-01