Als training en voorbereiding voor de Toons Toppers 2019 organiseert het Toon Hermans Huis Weert ook dit jaar weer een sponsor-wandel- en fietstocht onder de naam Jan Caristocht. Natasja van de Eerenbeemd is één van de Toons Toppers 2019. Lees onderstaand haar motivatie om de Mont Ventoux te gaan beklimmen. Wil je mee doen aan de Jan Caristocht en/of sponsoren? Meld je aan via administratie@toonhermanshuisweert.nl of telefonisch (0495) 541444.

De wandelaars lopen ongeveer 20 à 25 km, deze keer in de mooie omgeving van Swartbroek en Tungelroy. De fietsers peddelen op hun racefietsen ca. 115 km, met een nieuwe mooie route door Duitsland. Hun pauzeplaats is in het Meinweggebied. Er is ook dit jaar weer deskundige begeleiding o.a. van de TWC Nederweert.

Toons Topper 2016 Jos van der Vorst neemt onder de naam Mont Fou met een eigen team deel. Niet op de fiets, niet wandelend, maar rennend! Zowel aan de Jan Caristocht als aan de beklimming van de Mont Ventoux. Ook de opbrengst van het Mont Fou-team komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Weert.

Je kunt de wandelaars en fietsers steunen door zelf mee te wandelen of te fietsen of door een donatie. Minimale bijdrage is € 25,- pp. Je bent natuurlijk 22 juni ook van harte welkom om alle deelnemers bij terugkomst in het Toon Hermans Huis in Weert rond 15.00 uur toe te juichen.

Terug naar de Nieuwsbrief 2019-3