Na vier succesvolle en drukbezochte thema-avonden in het lustrumjaar 2016 organiseert het Toon Hermans Huis Weert ook dit jaar weer een aantal thema-avonden. Je bent van harte uitgenodigd voor de eerste bijeenkomst op woensdag 29 maart. Wel graag tijdig aanmelden via administratie@toonhermanshuisweert.nl.

Psychosociaal therapeut en auteur Marieke de Bruijn geeft in deze lezing een helder inzicht in innerlijke processen met betrekking tot geleden verliezen, plotselinge beperkingen en de daaruit voortvloeiende onzekerheden. Een helder en inzichtelijk verhaal. Bevlogen en met humor verteld.

Het leven bestaat uit winst en verlies. Verliezen zijn een belangrijk onderdeel van het menselijk bestaan. Verlies van gezondheid tast de bestaande structuur aan en brengt wijzigingen aan die in het begin niet zijn te overzien.

Marieke de Bruijn vertelt op duidelijke wijze over deze processen en de gevoelens die bij dit soort rouwprocessen horen. Welke gereedschappen hebben we meegekregen om zo’n ingrijpende verandering te integreren in ons bestaan? En wat kunnen we doen om zo goed mogelijk voor onszelf en de ander te zorgen? Daarin je eigen weg te vinden is geen gemakkelijke, maar toch boeiende opdracht.

De thema-avond wordt gehouden in de Concertzaal van Rick, Beekstraat 27 in Weert en begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.
Alléén toegang na aanmelding via: administratie@toonhermanshuisweert.nl of 0495-541 444.

Terug naar de nieuwsbrief 2017-2.