Actie Rabobank Clubkas Campagne

Het Toon Hermans Huis Weert is één van de deelnemers aan de Clubkas Campagne 2018 van Rabobank Weerterland en Cranendonck. De gedachte achter deze campagne is dat leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.
Ben je lid van de Rabobank? Breng dan ook jouw stemmen uit op het Toon Hermans Huis, of vraag vrienden, familie en kennissen om dit te doen!

Van 8 mei tot en met 23 mei kunnen leden stemmen op hun favoriete clubs. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Wij hopen dan ook dat leden hun stemmen (totaal 5 en maximaal 2 per vereniging) uitbrengen op het Toon Hermans Huis en daarmee ons Huis financieel ondersteunen.

Op 14 juni wordt de uitslag bekend gemaakt op de finaleavond in de Poort van Limburg. Dit jaar wordt er maar liefst € 125.000,- verdeeld, dus doe mee!