De voorbereidingen voor de Theatershow zijn volop bezig. Het programma is bekend, de artiesten hebben samen gerepeteerd en de promotiecampagne is in volle gang.

Hebt u nog geen kaartje voor de Theatershow op 8 en 9 oktober?
Lees snel verder, bekijk het promofilmpje en bestel uw kaartjes bij het Munttheater.

De Theatershow wordt gehouden vanwege het vijfjarig bestaan van het Toon Hermans Huis Weert. Het is een voorstelling met een verhaal, verpakt in bekende popmuziek, gezongen door lokale sterren, begeleid door topmuzikanten. Wij laten u zien en beleven wat er in het Toon Hermans Huis rond de thema’s Ontmoeten, Ontspannen en Verwennen gebeurt.

Het is een heel toegankelijke, drempelverlagende voorstelling met korte ontmoetingen, kleine intermezzo’s en vooral veel mooie aansprekende muziek. Een voorstelling met een lach en een traan, een achtbaan van emoties.
De presentatie is in handen van de (inter)nationaal bekende presentator en entert(r)ainer Richard de Hoop.

Bestel nu uw kaartjes

Toon Hermans Huis, de Theatershow wordt gehouden in het Munttheater in Weert op zaterdagavond 8 oktober om 20.15 uur en zondagmiddag 9 oktober om 14.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 29,50 pp., inclusief pauzedrankje en-hapje. De opbrengst, na aftrek van de kosten, komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Weert e.o..

Bekijk hier het promofilmpje op YouTube en bestel uw kaartjes rechtstreeks bij de Theaterkassa van het Munttheater of telefonisch: 0495 513 575.

Voor meer informatie kijk ook op: www.toonhermanshuisweert.nl.

Terug naar de Nieuwsbrief 2016-4