Nog geen kaartje voor de schitterende Theatershow op 8 en 9 oktober?
Lees snel verder, bekijk het promofilmpje en bestel uw kaartjes bij het Munttheater.

De Theatershow krijgt steeds meer vorm. De optredende (top)artiesten hebben uit de geselecteerde Nederlands- en Engelstalige popsongs hun keuze gemaakt. De promotiecampagne is van start gegaan. Er is een promofilmpje gemaakt en de flyers zijn klaar voor verspreiding.

Foto Wendy Overklift

Wendy Overklift

Een van de optredende artiesten tijdens de Theatershow is zangeres Wendy Overklift. Op zaterdagavond 8 en zondagmiddag 9 oktober is zij samen met 13 andere bekende musici, zangers en zangeressen te zien en te horen in het Munttheater. Degenen die afgelopen oktober de SamenLoop voor Hoop in Weert hebben bezocht, zullen zich haar optreden aldaar beslist herinneren. Wendy maakte daar als zangeres en jonge moeder, die zelf geconfronteerd is met borstkanker, erg veel indruk.

“Ik heb inderdaad erg veel reacties gekregen” zegt zij. “Ik vond het best pittig en emotioneel dat optreden ’s avonds voor al die mensen die ook met kanker in aanraking zijn gekomen.

Uiteindelijk heb ik mede door dit optreden alleen maar meer energie gekregen en toen ik benaderd werd om aan Toon Hermans Huis de Theatershow mee te werken heb ik dan ook graag ja gezegd. Wat ik tijdens de show ga zingen weet ik nog niet helemaal zeker. Miracles van Michael Thompson vind ik een mooi en erg toepasselijk en positief liedje. Kanker is natuurlijk een vreselijke ziekte, maar gek genoeg zit er ook een andere kant aan. Kleine dingen worden ineens heel erg belangrijk. Er zijn en gebeuren altijd kleine wondertjes, miracles. Tijdens mijn ziekte waren in die moeilijke tijd mijn kinderen mijn kleine wondertjes. Net als vele anderen ben ook ik mezelf keihard tegen gekomen, maar gelukkig gaat het nu goed en ben ik positief gestemd. Ik hoop dat ik die positiviteit ook tijdens de Theatershow kan overbrengen op alle mensen in de zaal.

De Theatershow

Topmuzikanten laten u in een speciale Theatershow zien wat er in het Toon Hermans Huis rond de thema’s Ontmoeten, Ontspannen en Verwennen gebeurt. De presentatie is in handen van de (inter)nationaal bekende presentator en entert(r)ainer Richard de Hoop. Het wordt een sprankelende en spannende theatershow met korte ontmoetingen, kleine intermezzo’s en vooral veel mooie aansprekende muziek. Een voorstelling met een lach en een traan, een achtbaan van emoties”.

Zie hier de promo.

Bestel nu uw kaartjes

Toon Hermans Huis, de Theatershow wordt gehouden in het Munttheater in Weert op zaterdagavond 8 oktober om 20.15 uur en zondagmiddag 9 oktober om 14.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 29,50 pp., inclusief pauzedrankje en-hapje. De opbrengst, na aftrek van de kosten, komt ten goede aan het Toon Hermans Huis Weert e.o.. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.munttheaterweert.nl of via de Theaterkassa en telefonisch: 0495 – 513 575.
Voor meer informatie kijk ook op: www.toonhermanshuisweert.nl.

Terug naar de Nieuwsbrief 2016-3