Actie Rabobank ClubSupport

Zoals jij wellicht al gelezen hebt op onze site of op facebook doet ons Huis ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport Weerterland en Cranendonck.

Onze vraag : Ben jij aangesloten bij én lid van de Rabo Weerterland en Cranendonck? En wil jij graag jouw stemmen uitbrengen op ons Huis, dan kan dit tussen 5 en 25 oktober met maximaal 2 van de 5 stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op ons Huis uitgebracht worden, des te meer geld ontvangen wij. En misschien draagt iemand in jouw familie, vrienden- of kennissenkring ons Huis ook een warm hart toe? Dan kunnen zij dit ook doen.
Let op: alleen leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen stemmen. Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid. Wil je nog lid worden om te doneren: klik op deze link (dan kom je op de site van de Rabobank)

Hoe kun je stemmen? VIA DE RABO APP!!
Stemmen verloopt dit jaar anders dan je van de Rabobank gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar van de Rabobank dan ook geen stemcode per e-mail of post zoals eerder vermeld. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’.

Stemmen
Van 5 tot en met 25 oktober kunnen leden stemmen op hun favoriete clubs. Begin november wordt de uitslag bekend gemaakt. Wij hopen dan ook dat leden hun stemmen uitbrengen op het Toon Hermans Huis en daarmee ons Huis financieel ondersteunen. Dankzij jullie stemmen mochten wij vorig jaar een bedrag van € 1500,00 ontvangen. Geld dat wij goed kunnen gebruiken om activiteiten te organiseren voor mensen met kanker en hun naasten.

Wij hopen dit jaar stiekem op minstens hetzelfde bedrag. Dat zou toch fantastisch zijn, zeker in deze moeilijke tijd waarin er logischerwijs minder sponsoractiviteiten georganiseerd kunnen worden.
Natuurlijk hoor jij begin november wat het uiteindelijke bedrag voor ons Huis is geworden!

Zo installeer je de Rabo App:
Voordat je de app kunt gebruiken, registreer je je telefoon of tablet. Heb je de app nooit eerder geïnstalleerd, dan heb je hiervoor je bankpas en Rabo Scanner nodig.

  1. Download de Rabo App op je toestel en kies ‘Registreren’.
  2. Kies ‘Nee’ en vervolgens ‘Registreren’.
  3. Houd je bankpas en Rabo Scanner bij de hand en volg de stappen in de app.

Je registratie is klaar! Vanaf nu heb je de app voor al je dagelijkse bankzaken. Inloggen doe je met de vijf cijferige code die je hebt aangemaakt. Je maakt de app persoonlijk met een gebruikersnaam en profielfoto.