Henk Evers

Nieuwe voorzitter

Na een voorzitterschap van bijna 10 jaar heeft mevrouw Loekie van Maaren-van Balen per 1 september jl. het voorzitterschap van het Toon Hermans Huis Weert overgedragen aan de heer Henk Evers, tot voor kort burgemeester van Nederweert. In de volgende Nieuwsbrief besteden wij hier meer aandacht aan. De afgelopen tijd zijn twee nieuwe leden tot het bestuur toegetreden. Wij stellen hen aan u voor:

Ria Soers

Ria Soers is als bestuurslid van het THHW eind vorig jaar gestart.

Zij woont in Weert maar is geboren in Ospel. Haar  levenspassie is “zoveel mogelijk te leven naar je hart, dàt te doen of juist niet te doen waar je hart écht harder van gaat kloppen en je te laten inspireren door je omgeving”. Het werk van het Toon Hermans Huis Weert is voor haar zo’n inspiratiebron. Het heeft haar nieuwsgierigheid gewekt doordat ze gezien heeft welke sociale en maatschappelijke betekenis het Toon Hermans Huis in de loop der jaren heeft gekregen. Je krijgt er energie van. Waar zij ook energie van krijgt is haar werk als algemeen geestelijk verzorger in Maastricht UMC+. Daarnaast is zij graag actief in de natuur en houdt ze zich bezig met spiritualiteit en zingeving, gezonde voeding en bewust leven.

Gio de Monte

Het tweede nieuwe bestuurslid is Gio(vanni) de Monte.

Hij is getrouwd met Miriam, ze hebben vijf kinderen en inmiddels ook twee kleindochtertjes. Gio woont in Weert en is als projectontwikkelaar werkzaam bij Bouwbedrijven Jongen. Op dit moment is hij druk bezig met de realisatie van ruim 200 woningen aan de Werthaboulevard langs de Zuid-Willemsvaart. Gio voelt zich al langere tijd betrokken bij het Toon Hermans Huis Weert en wil als nieuw bestuurslid “graag een steentje bijdragen aan deze geweldige plek voor mensen, die helaas met kanker in aanraking zijn gekomen”. Samen met collega bestuurslid Thieu Heijltjes gaat Gio o.a. aan de slag om een bedrijvensteunfonds op te richten ter ondersteuning van het Toon Hermans Huis Weert.

Wij wensen beide nieuwe bestuursleden veel voldoening bij hun bestuurswerkzaamheden in en voor het huis.

Terug naar de Nieuwsbrief 2019-04