(Positief) Gezond blijven in tijden van Crisis: Dat doen we Samen!

Ook het Toon Hermans Huis past zich aan aan de eisen die de Coronacrisis stelt. Daarom is ons huis gesloten. Maar het betekent niet dat we stil zitten en niets doen.
De kunst is om met  deze situatie zo creatief mogelijk om te gaan en een gezonde balans te vinden tussen spanning – ontspanning, onmacht – gevoel van controle, vreugde – verdriet.
Creatieve processen kunnen helpen om deze kracht naar boven te halen en te gebruiken. Met het verbeelden geef je richting aan je handelen, denken & voelen.
Juist in deze situatie is het belangrijk om weer grip te krijgen op wat je voelt, om in beweging te komen en jezelf uit te dagen.

Hierbij willen wij onze gasten graag blijven ondersteunen. Omdat jullie niet naar het Toon Hermans Huis kunnen komen, proberen wij dat op een andere manier op te lossen en komen we naar jullie toe.

Elke week posten wij op vrijdagochtend een opdracht waarop jij jouw creativiteit los mag laten.
Zie Facebookpagina: Toon Hermans Huis Weert en via onze website www.toonhermanshuisweert.nl )
Je bepaalt zelf wanneer je de opdracht uitvoert en hoelang je er aan werkt. Uiteraard met de huis, tuin en keuken knutselspullen die jullie wellicht wel in huis hebben of makkelijk kunnen aanschaffen.
Bij deze willen wij jullie uitnodigen om even wat anders te doen dan je gewend bent.

  • Aandacht verleggen
  • Gedachten sturen
  • Gevoelens uiten

Dat doen we samen! Maar wel vanuit je eigen huis.
Hieronder de wekelijkse opdrachten: