Toons Toppers 2020 – Ga jij ook de uitdaging aan?

Wanneer je zelf of een naaste te horen krijgt dat je kanker hebt volgt er vaak een lange en ongewisse rollercoaster. Onderweg de nodige pieken en dalen die heel veel energie vragen. Ook in 2020 organiseert het Toon Hermans Huis een bijzondere en onvergetelijke ervaring voor iedereen die weet hoe het is om deze zware weg af te leggen. Samen gaan voor de top van de Mont Ventoux, op de fiets of wandelend. Een prachtige positieve ervaring na een moeilijke periode, waarbij je je lichaam en geest letterlijk in beweging zet.

We gaan voor de achtste keer samen naar de top! Deelnemers van eerdere jaren koesteren nog steeds onuitwisbare herinneringen aan dit unieke evenement. Letterlijk met een lach en een traan. Wil jij na de diagnose kanker jezelf uitdagen, heb je iemand aan kanker verloren of draag je anderen in deze situatie een warm hart toe? Fiets of loop dan met ons mee! Door mee te doen haal je een bedrag op wat ten goede zal komen aan het KWF en het Toon Hermans Huis Weert. Zo help je niet alleen jezelf maar ook anderen die met deze ziekte te maken krijgen.

We bedwingen de Mont Ventoux op 3 en 4 september 2020. Om goed voorbereid aan de voet van de berg te staan starten we op tijd (begin april) met een gezamenlijk informatie- en trainingsprogramma.

Begeleiders van de Toons Toppers

Toons Toppers worden begeleid en getraind door een ervaren team onder meer bestaande uit oncologisch fysiotherapeuten en ervaren fiets en wandeltrainers . Voor de fietsers bestaat het programma uit wekelijks samen trainen, de wandelaars doen dat eenmaal per twee weken. Beide groepen trainen eenmaal per maand in het heuvelachtige zuiden van Limburg. Verder wordt het programma aangevuld met andere sportactiviteiten, voedingsadvies en algemene informatie over de Mont Ventoux en het evenement.

Wil jij ook deze prachtige uitdaging aangaan en in 2020 op de top van die geweldige berg staan? Meld je aan voor de informatieavond op dinsdag 11 februari om 19.30 uur in het Toon Hermans Huis Weert, Graaf Jacobstraat 1. Stuur hiervoor een mail naar administratie@toonhermanshuisweert.nl met daarin je naam en telefoonnummer. We kijken er naar uit je te ontmoeten en samen met de Stichting Groot Verzet tegen Kanker naar de top van de Mont Ventoux te gaan!