Al een groot aantal jaren organiseert het Toon Hermans Huis Weert een paar keer per jaar een Verwendag voor dames. Dit jaar was er op 24 mei voor het eerst een MannenVerwendag. Wilt u weten hoe de mannen dit hebben ervaren?

Aan deze eerste MannenVerwendag namen drie mannen deel. Zij waren erg enthousiast zo blijkt uit de reacties na afloop.

De drie mannen werden welkom geheten en kregen uitleg hoe de dag eruit zou gaan zien: ontspanningsmassage, voetmassage, gezichtsbehandelingen en als klap op de vuurpijl nog een photoshoot. De eerste 2 behandelingen voor de lunch verliepen vlot en de verhalen waren niet van de lucht. Er werd veel gelachen in een ontspannen sfeer. Om half een gingen zij gezamenlijk genieten van een voortreffelijke lunch, door de vrijwilligers klaar gemaakt.

Na de pauze hadden zij nog een behandeling te gaan alvorens zij aan de fotoshoot gingen beginnen. Irene van Wel nam dat blok voor haar rekening en wist het drietal op een professionele manier vast te leggen. De heren waren aangenaam verrast en voelden zich voor even echte filmsterren. Zij hebben alle drie geweldig genoten. Kortom de eerste MannenVerwendag was een geweldig succes, mede door de behandelaars Thea Verlaak, Ans Jagers en Ine Aspers en zeker niet minder door de gastvrouwen van het Toon Hermans Huis Weert.

Terug naar de Nieuwsbrief 2019-3