Onder deskundige begeleiding van Manon Bommer worden tijdens vijf donderdagmiddagen in juni (1, 8, 15, 22 en 29 juni) onder te titel ´Schrijf je leven´schrijfmiddagen gehouden in het Toon Hermans Huis.

Schrijfervaring is niet nodig; elk verhaal en elke schrijfstijl is goed. Bijdrage per workshop € 2,50 pp. Meer informatie en aanmelden via onze mail of (0495) 541444.

´Ik zou er wel een boek over kunnen schrijven´……

We verzuchten het allemaal wel eens, maar lang niet iedereen gaat zitten en neemt de pen op. En eigenlijk is dat jammer. Want schrijven over je eigen ervaringen is een leuke en verrassende manier om de ervaringen die zich in de schatkist van jouw leven bevinden eens eruit te halen en er aandacht aan te schenken. Verhalen, in welke vorm dan ook, geven iets weer van wat er werkelijk toe doet in het leven.

Verhalen, en zeker levensverhalen, raken aan de ziel. Je ontdekt vaak onverwachte pareltjes in je eigen leven. Je eigen verhaal kan zo een bron van kracht worden in tijden dat het moeilijk is. Manon Bommer is geestelijk verzorger in de ouderenzorg en eigenaar van de praktijk Doorns en Rozen in Weert.

Terug naar de nieuwsbrief 2017-3.