Woensdag 5 februari is een feestelijke start gemaakt met de inloop en activiteiten door de Toon Hermans Huizen Roermond en Weert in het Gezondheidscentrum van Roggel. Huisarts dokter Hundscheid verwelkomde ‘de nieuwe bewoner’ van het Gezondheidscentrum hartelijk. Twee maal per maand staan gastvrouwen en aanbieders van de beide huizen klaar voor iedereen die met kanker in aanraking komt. Of je nu zelf ziek bent of naaste of nabestaande. Je kan er terecht voor informatie, een ontspannende (verwen)activiteit of om gewoon even je verhaal kwijt te kunnen bij een kop koffie of thee.

Het inlooppunt in Roggel van de Toon Hermans Huizen van Weert en Roermond is iedere eerste en derde woensdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Het inlooppunt is te vinden in het Gezondheidscentrum Roggel aan de Kerkstraat 18.

Ontmoeten, ontspannen en verwennen.
In de Toon Hermans Huizen in Roermond en Weert worden allerlei activiteiten georganiseerd. Deze staan in het teken van ontmoeten, ontspannen en verwennen en worden verzorgd door deskundige professionals die zich vrijwillig voor de huizen inzetten.  De huizen laten u graag op de locatie in Roggel kennis maken met een aantal activiteiten.

Het programma voor februari en maart ziet er als  volgt uit:
19 februari: Voetmassage
4 maart: Wandelen
18 maart: Ontspanningsmassage
Voor de deelname aan deze activiteiten wordt bij deze kennismaking geen bijdrage gevraagd.

Aanmelden
Heeft u interesse in een of meer van deze activiteiten? Binnenlopen kan altijd zonder afspraak. Wilt u meedoen met een van de activiteiten meld u dan aan door het sturen van een mail naar: administratie@toonhermanshuisweert.nl. Bellen kan ook: 0495- 541 444. Vermeld duidelijk dat het gaat om de activiteiten in Roggel.