Decrease font size Default font size Increase font size

Facebook-logolinkedin-logo

Kanker hoef je niet alleen te dragen

helpen

Openingstijden:

ma-di-do: 9:00 - 16:00 uur
wo en vr: 9:00 - 13:00 uur
za en zo gesloten

Adres:

Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel: 0495 541 444, IBAN:
NL55 RABO 0156 7317 62

Word ook
vrijwilliger !

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fondsenwerving

Het Toon Hermans Huis Weert kent geen eigen inkomsten. Vooralsnog is er ook geen structurele steun van overheidswege. Het huis is volledig afhankelijk van sponsoring, giften en donaties.

Om het voortbestaan van het huis voor de langere termijn zeker te kunnen stellen en de activiteiten die we willen aanbieden te kunnen ontwikkelen, uitvoeren en uitbreiden, hebben wij uw financiĆ«le ondersteuning hard nodig. Wij zijn dan ook op zoek naar bedrijven, instellingen en particulieren die het Toon Hermans Huis Weert willen ondersteunen.

Op die manier kan aan deze belangrijke voorziening voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden een gezonde toekomst gegeven worden. Meer informatie over de diverse mogelijkheden van sponsoring vindt u onder:

Als u zich voor een van deze vormen van sponsoring wilt aanmelden vul dan het formulier in en stuur dat ondertekend naar het Toon Hermans Huis Weert, Graaf Jacobstraat 1, 6004 XA Weert of scan het ingevulde formulier en mail dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze stichting heeft een beschikking van de belastingdienst gekregen dat wij een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) stichting zijn waardoor onder andere schenkingen aan onze stichting volledig fiscaal aftrekbaar zijn.

Onze bankgegevens:

BIC: RABONL2U
IBAN: NL55 RABO 0156 7317 62

Zie hier onze sponsoren.