Decrease font size Default font size Increase font size

Facebook-logolinkedin-logo

Kanker hoef je niet alleen te dragen

helpen

Openingstijden:

ma-di-do: 9:00 - 16:00 uur
wo en vr: 9:00 - 13:00 uur
za en zo gesloten

Adres:

Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel: 0495 541 444, IBAN:
NL55 RABO 0156 7317 62

Word ook
vrijwilliger !

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd en jongeren

Kanker houdt geen rekening met leeftijd.

 DSC0908Als er kanker in het gezin, de familie of de directe omgeving voorkomt, zijn er ook jongeren, die daarmee geconfronteerd worden en ermee moeten leven.

De wereld staat op zijn kop en iedereen gaat weer anders om met zo'n ingrijpende gebeurtenis. Allerlei vragen en emoties kunnen een rol spelen. Soms wil je er alles over weten, maar soms ook niet. Niet altijd kun je dit delen met vrienden en familie en is het juist ook prettig om dit met andere jongeren te delen die dezelfde ervaringen hebben.

Het Toon Hermans Huis in Weert is een inloophuis, een ontmoetingsplek waar ook jongeren die thuis of in hun omgeving met kanker te maken krijgen elkaar kunnen ontmoeten.

IMG 0537Je kunt er deelnemen aan verschillende activiteiten die zijn afgestemd op jouw interesses, zoals bijvoorbeeld muziek, creatieve activiteiten en dansen. Je kunt er praten met lotgenoten of lezingen bijwonen. Er is altijd wel iemand die met je wil praten als je daar behoefte aan hebt.

Kortom: het Toon Hermans Huis Weert is een plek waar je jezelf kunt zijn en dingen kunt doen waar je belangstelling voor hebt.