Decrease font size Default font size Increase font size

Facebook-logolinkedin-logo

Kanker hoef je niet alleen te dragen

helpen

Openingstijden:

ma-di-do: 9:00 - 16:00 uur
wo en vr: 9:00 - 13:00 uur
za en zo gesloten

Adres:

Graaf Jacobstraat 1
6001 XA Weert
tel: 0495 541 444, IBAN:
NL55 RABO 0156 7317 62

Word ook
vrijwilliger !

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Artikel derden

Lucie van der Veer creƫerde vanuit haar eigen behoefte, de Bestralingskalender. Moet jij binnenkort bestralingen ondergaan en herken jij de behoefte van Lucie? Dan is de bestralingskalender wellicht ook iets voor jou.

Artikel derden

Over Care for Cancer

Wat moet ik doen? Waar kan ik terecht? Hoe omschrijf ik waar ik last van heb? Wie begrijpt mij nu echt? Care for Cancer helpt u keuzes te maken. Wij trekken met u op en zijn uw gesprekspartner en coach tijdens het ziekteproces en daarna.

Middels deze website informeert Dr. Henk Fransen je zo goed mogelijk over alternatieven bij kanker. Ik doe dat door deskundigen aan het woord te laten.

Een marathon zonder training

Omdat oktober borstkankermaand eraan komt is het wellicht tijd om dit boekje van Marianne van Dijk nog eens onder de aandacht te brengen.

Verwijsgids kanker

Het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) heeft onlangs de Verwijsgids Kanker gepubliceerd. Het doel van de Verwijsgids is mensen te helpen bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker. U komt bij de verwijsgids door te klikken op de link.