Dames van de serviceclub Ladies Circle Weert trekken 4 april aan de bel. Ze houden ’s avonds een belrondje om zo loten te verkopen van de Vriendenloterij. Een gedeelte van de opbrengst is voor het Toon Hermans Huis Weert e.o. Ook jouw hulp is welkom.

In het voorjaar worden de Nationale Belmaanden van de Vriendenloterij gehouden. Dit is een landelijk initiatief om goede doelen in Nederland op een sympathieke en structurele manier een financieel steuntje in de rug te geven. Ladies Circle Weert is bereid gevonden om 4 april een belrondje te organiseren ten bate van het Toon Hermans Huis Weert e.o. De helft van elk verkocht lot (ter waarde van € 13,25 incl. jackpotbonus) komt ten goede aan het Huis. De andere helft gaat naar andere goede doelen in Nederland. Er zijn maandelijks prachtige prijzen te winnen, zoals vakantiereizen, auto’s etc. Elk lot is maandelijks opzegbaar.

Jij kunt helpen. Denk je dat er in jouw familie-, vrienden- of kennissenkring mensen zijn die mee willen doen aan deze actie, of heb je zelf interesse, dan ontvangen wij graag namen en telefoonnummers. De dames van Ladies Circle bellen iedereen dinsdag 4 april tussen 19.00 en 21.45 uur.

Ben je al lid van de VriendenLoterij? Dan kun je je lot omzetten t.g.v. het Toon Hermans Huis! Geef dit gewoon even door aan de dame die jou belt!

Doe mee en mail zoveel mogelijk namen en telefoonnummers (onder vermelding van De Vriendenloterij) naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of bel 0495-541 444.

Terug naar de nieuwsbrief 2017-2.