Zaterdag 2 juli: Lopen voor Hoop

Op zaterdag 2 juli 2022 wordt in park Aan de Bron in Weert ‘Lopen voor Hoop’ georganiseerd, een 12-uurs wandelestafette. ‘Lopen voor Hoop’ is een evenement waarin het leven en het samen stilstaan bij- en het aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker.

Doel is geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker en een bijdrage te leveren aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor de patiënt als voor de naaste omgeving. De opbrengst van dit evenement gaat naar het Kankeronderzoekfonds Limburg (90%) en het Toon Hermans Huis Weert e.o.(10%).

Het Toon Hermans Huis Weert heeft een eigen team gevormd onder de naam Toons Lopers. Wij vinden het fijn als jij met ons team mee wandelt. Maar je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij een van de andere teams of zelf een team vormen. Kijk voor meer informatie op www.lopenvoorhoop.nl of klik hieronder om de flyer te openen.

Loop je mee?
Klik hier voor de flyer en om je aan te melden

Eregasten
Een speciale plek tijdens Lopen voor Hoop is ingeruimd voor de eregasten. Eregasten zijn mensen die kanker hebben of inmiddels zijn genezen. Zij krijgen gedurende het evenement een speciaal programma aangeboden. Natuurlijk kunnen zij ook volop genieten van alle optredens en de andere activiteiten op het terrein van ‘Aan de Bron’.
Voor meer informatie of om je aan te melden als eregast klik hieronder op de flyer.

Meld je aan als eregast
Klik hier voor de flyer en om je aan te melden

Kaarsenzakken kopen
In het Toon Hermans Huis zijn kaarsenzakken te koop voor € 5,00 per stuk. Deze kunnen worden beschreven of beschilderd en weer worden ingeleverd in het huis. De organisatie voorziet deze zakken van een kaars en ze worden vervolgens opgesteld rondom het parcours. Deze zakken met kaarsen spelen ook een belangrijke rol bij het Gedenkmoment dat plaatsvindt om 21.30 uur bij het grote podium.