Knitted Knockers is een initiatief dat oorspronkelijk uit Amerika komt. Na een borstamputatie of borstbesparende operatie worden veelal protheses gedragen die van siliconen zijn gemaakt. Niet iedereen vindt dit echter even prettig dragen. Het materiaal kan zwaar aanvoelen, het wordt plakkerig bij warm weer en soms ontstaat er een allergische reactie.

Daar is een oplossing voor: een gebreide prothese. Knitted Knockers Nederland is een netwerk van enthousiaste vrijwilligers, die borstprotheses breien in alle maten én vormen. De protheses worden gemaakt van huidvriendelijke materialen en hebben een uitneembare vulling, zodat de prothese zoveel gevuld kan worden als nodig is. Alle protheses zijn wasbaar in de wasmachine. Er kunnen zelfs zogenaamde “Aqua Knockers” besteld worden om mee te gaan zwemmen!

Heeft u interesse in een of meer gebreide protheses?  We hebben pasmodellen, in alle beschikbare maten zowel volledige als deelprotheses, geschonken door José Hertogs van Knitted Knockers Eindhoven

U kunt bij ons in alle privacy passen en voelen of het iets voor u is. Vervolgens kunt u de prothese(s) bestellen bij Knitted Knockers. Wij geven u hier de benodigde informatie voor.

De protheses zelf zijn gratis: u hoeft alleen maar de verzendkosten te betalen!

Voor meer informatie, kijk ook eens op http://knittedknockers.nl/  of kom vrijblijvend naar het Toon Hermans Huis Weert.

U kunt ook rechtstreeks bestellen: 06 – 362 915 09

Terug naar de Nieuwsbrief 2017-5