NIEUWE FIETSEN VOOR TOONS TOPPERS

De Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert, die ook dit jaar weer de Mont Ventoux gaan beklimmen, werden zaterdag verrast met maar liefst vijf nieuwe racefietsen. Dankzij de sponsorbijdragen van de Toons Toppers 2022 en de Stichting Groot verzet tegen Kanker, en de mooie korting van Bakker Racing in Nederweert en Trek Bike Benelux konden deze nieuwe fietsen worden aangeschaft.

Het Toon Hermans Huis Weert heeft altijd een aantal fietsen beschikbaar voor Toons Toppers die zelf geen racefiets hebben. Deze fietsen worden dan in bruikleen afgestaan. Na vele jaren intensief gebruik waren een aantal fietsen aan vervanging toe. De Toons Toppers 2023 (en de volgende jaren) zijn weer helemaal klaar voor de aanstaande beklimmingen. Binnenkort beginnen weer de eerste trainingen voor zowel de fietsers als de wandelaars. De beklimming van de magische Mont Ventoux is dit jaar op 7 (wandelaars) en 8 september (fietsers).

Foto met vlnr Henk Evers, voorzitter Toon Hermans Huis Weert, Erwin Bakker van Bakker Racing, Susan Nabuurs en Marike Brinkman, begeleiders Toons Toppers.