De Toons Toppers 2024 van het Toon Hermans Huis Weert e.o. zijn al enige weken aan het trainen voor de beklimming van de Mont Ventoux op 5 en 6 september a.s..

Donderdagavond 18 april kregen zij allemaal een prachtig nieuw fiets- of wandelshirt uitgereikt. Zo kunnen zij zich nog meer eensgezind voorbereiden op de beklimming van de magische berg. Dit geschenk is mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring door Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management en Dwars Makelaars (beide voor de derde keer in successie) en Glashelden uit Beringe. Thijs Mansvelt, Maarten van Laer (Dwars Makelaars) en Cees Kersten (Glashelden) reikten de shirts donderdagavond voor het begin van de training uit.

Maar liefst 38 Toons Toppers (15 fietsers en 23 wandelaars) gaan in september de uitdaging aan om de berg te beklimmen. Ieder met zijn of haar eigen achtergrond en motivatie. Sommigen zelf ziek of herstellende, anderen als naaste of nabestaande. Maar allen eensgezind in hun motivatie om de uitdaging aan te gaan.

Daarnaast willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF ten behoeve van onderzoek naar genezing van kanker en voor het Toon Hermans Huis in Weert. Het huis is een centrum voor leven met en na kanker. Mensen in de regio die in aanraking komen met kanker (ook de naasten en nabestaanden) worden in het huis ondersteund in het omgaan met deze ziekte.

Wil je de Toons Toppers ook steunen? Dat kan via https://www.grootverzettegenkanker.nl/team/toons-toppers-weert.