Het Toon Hermans Huis Weert heeft sinds 1 september een nieuwe voorzitter. De heer Henk Evers, tot 1 augustus 2019 burgemeester van Nederweert, is de opvolger van mevrouw Loekie van Maaren-van Balen die vanaf de oprichting 10 jaar geleden voorzitter is geweest.

Tijdens een geanimeerde bijeenkomst namen de vrijwilligers en aanbieders in juni afscheid van oud-voorzitter Loekie van Maaren-van Balen

Henk Evers maakt al ruim 1,5 jaar deel uit van het bestuur van het Toon Hermans Huis Weert. “Mijn eerste kennismaking met het huis was enkele jaren eerder tijdens een werkbezoek van het college van burgemeester en wethouders van Nederweert. Ik was meteen onder de indruk van de gastvrijheid, sfeer, kennis en activiteiten die er in het inloophuis georganiseerd worden. Toen Loekie van Maaren mij vroeg om bestuurslid te worden, heb ik dan ook niet lang hoeven nadenken”.

“Kanker heb je nooit alleen wordt wel gezegd. Dat heb ik zelf ervaren maar ook in mijn familie-, kennissen- en vriendenkring”, aldus de nieuwe voorzitter.

Meteen na zijn aantreden als voorzitter heeft Henk Evers samen met de Toons Toppers 2019 de Mont Ventoux beklommen, na eerder ook al eens voor het goede doel de Alpe d’Huez beklommen te hebben. “Ook op die manier wil ik mijn steentje bijdragen aan verder onderzoek naar deze vreselijke ziekte”.

Terug naar de Nieuwsbrief 2019-5