Klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken |  Bezoek onze Site

kop

Nieuwsbrief 2016-1


toon-hermans120

 

"De dag is een appelboom
maar je moet de appels zélf plukken."

Toon Hermans

 

 


Liv met lange haren

Liv schenkt haar haren tijdens Open Dag

Meer dan tachtig mensen bezochten de Open Dag op zondag 21 februari. Tien mensen, waaronder 5 kinderen, doneerden minstens 30 centimeter van hun haar ten bate van de stichting Haarwensen. Een van de schenkers was de 10-jarige Liv Tullemans.

Zij heeft een bijzonder verhaal.

Lees verder...


Foto Riet Fiedelaers

6 april Thema-avond “Verlies en Veerkracht”

"Verlies en Veerkracht”. Onder die titel organiseert het Toon Hermans Huis Weert op woensdag 6 april bij het Rick, de eerste van vier bijzondere thema-avonden. Verliesdeskundige en auteur Riet Fiddelaers-Jaspers verzorgt in samenklank met singer-songwriter Marcel Luntungan (Marsmelody) deze avond.

Meld je aan via een mail of bel (0495) 541 444.

Lees verder...


Logo Toons ToerTocht

2 apr. Toons ToerTocht tussen Limburgse THH Huizen

In 2016 zou Toon Hermans zijn 100ste geboortejaar vieren. Een mooie gelegenheid voor een onvergetelijk evenement, georganiseerd door en voor de 6 Toon Hermans Huizen in Limburg.

Lees verder...

 


bloemenworkshop

Nog meer op de agenda


Rick Weert

Vier bijzondere thema-avonden en theatershow

Vanwege ons vijfjarig bestaan organiseert het Toon Hermans Huis Weert in totaal vier bijzondere thema-avonden. Alle avonden vinden plaats in de Concertzaal van Rick, Beekstraat 27 in Weert en beginnen om 19.30 uur.

Inloop vanaf 19.00 uur, de toegang is gratis.

Noteer ook alvast de data van de andere drie themabijeenkomsten: 25 mei, 15 juni en 21 september. Bovendien wordt op 8 en 9 oktober een speciale theatershow gehouden in het Munttheater.

Voor het totale programma, kijk op onze website


Toons Toppers in 2015

Onderzoek ...
“Zorgen voor een ander, wees lief voor jezelf”

Esther van Gink, studente Toegepaste Psychologie, heeft het afgelopen half jaar haar afstudeeronderzoek over wensen en behoeften van naasten uitgevoerd in het Toon Hermans Huis Weert. Bij 'Lees verder...' leest u haar enthousiaste verslag.

Lees verder...


Toons-toppers in 2015

Toons Toppers ook in 2016

Ook in 2016 neemt een team van Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert weer deel aan de beklimming van de Mont Ventoux. Heel bijzonder is dit jaar dat er wellicht scholieren van het College en Philips van Horne deelnemen...

Lees verder...

Klik hier om u af te melden van deze Nieuwbrief | Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!