De ervaring leert dat u deze Nieuwsbrief met Outlook
en Mail voor Windows beter on-line kunt lezen

header kop

Nieuwsbrief 2016-2

Tak met knoppen

Lente:

Alles naar de knoppen
En toch geweldig

62Logo-THH-Tshow120

Toon Hermans Huis de Theatershow

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober kunt u op een bijzondere manier kennis maken met het Toon Hermans Huis. Topmuzikanten laten u in een speciale Theatershow zien wat er in het Toon Hermans Huis rond de thema’s Ontmoeten, Ontspannen en Verwennen gebeurt. Nog geen kaartjes?

Lees verder

62Straal!theater120

15 juni Thema-avond
“Kanker en positieve gezondheid", kan dat?

In een serie van vier wordt op woensdag 15 juni de derde bijzondere Thema-avond georganiseerd onder de titel “Kanker en positieve gezondheid, kan dat”? Het wordt een eigenzinnige, ludieke en prikkelende avond in samenwerking met Straal!theater uit den Bosch, Brechtje van Huigevoort van LifeStyle Health and prevention en John van Heel van LifeStyle Vitae. Dit mag je niet missen!
Meld je nu aan via onze mail

Lees verder

62Toons-toppers-2016-120

25 juni Training voor de Mont Ventoux

Ook in 2016 neemt een team van Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert e.o. weer deel aan de beklimming van de Mont Ventoux. Heel bijzonder is dit jaar de deelname van maar liefst 17 leerlingen van het Kwadrant, het College en de Philips van Horne S.G..

Lees verder

62Karin-Beerens100

Met Qi Gong word je (weer) vitaal

Sinds ruim een jaar geeft Karin Beerens iedere dinsdagmiddag in het Toon Hermans Huis Qi Gong. Karin en Ineke Broens vertellen u in deze Nieuwsbrief meer over deze bijzondere, eeuwenoude Chinese bewegingsleer, die zorgt voor (nieuwe) energie en vitaliteit.

Lees verder

62Marlou100

Toon Hermans Huis ook actief op Montessorischool

Kinderen van de Montessorischool in Weert maken op een bijzondere wijze kennis met het Toon Hermans Huis. De lessen worden verzorgd door Marlou de Graaff die de HBO-opleiding creatief therapeut volgt en in dat kader op vrijdagen ook actief is binnen het atelier van het Toon Hermans Huis.

Lees verder

62foto-THHW120

Aangepaste openingstijden zomervakantie

Hoewel het nog even duurt toch alvast een vooraankondiging: Het Toon Hermans Huis Weert e.o. heeft in de vakantieperiode aangepaste openingstijden. Van 25 juli tot en met 2 september zijn we geopend van 9.00 – 13.00 uur. ’s Middags is het Toon Hermans Huis gesloten.

footer

Klik hier om u af te melden van deze Nieuwbrief | Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!