De ervaring leert dat u deze Nieuwsbrief met Outlook
en Mail voor Windows beter on-line kunt lezen

Klik hier om deze nieuwsbrief online te bekijken |  Bezoek onze Site

kop

 

 

Nieuwsbrief 2017-2


Toon%20Hermans

Lentemorgen

De lentemorgen heeft vandaag dat blauwe
Het licht valt stralend op het lage land
Nog even snel de handen vouwen
Dan komt de krant

Toon Hermans


Marieke%20de%20Bruijn

29 mrt. Thema-avond “Leren leven met verlies van gezondheid, hoe doe je dat?"

Na vier succesvolle en drukbezochte thema-avonden in het lustrumjaar 2016 organiseert het Toon Hermans Huis Weert ook dit jaar weer een aantal thema-avonden. Je bent van harte uitgenodigd voor de eerste bijeenkomst op woensdag 29 maart. Wel graag tijdig aanmelden via onze mail

Lees verder


Foto%20X120

We can, I can, Wij kunnen, Ik kan ….
maar hoe doe je dat als naaste?

Onder deze titel worden in het Toon Hermans Huis drie trainingsavonden gehouden met als doel de rol als naaste te versterken. Geïnteresseerd?

Meld je dan aan voor deze avonden op de dinsdagen 4 en 18 apr. en 9 mei tussen 19.30 en 21.00 uur.

Lees verder


logo-Toons-Toer-Tocht120

22 apr. Tweede editie Toons ToerTocht

Zaterdag 22 april wordt de tweede editie van de Toons ToerTocht gehouden, een wandel- en fietstocht vanuit en tussen de zes Limburgse Toon Hermans Huizen. Gelet op de vele enthousiaste reacties hebben de Huizen besloten de Tocht jaarlijks te gaan organiseren...

Lees verder


logo-Vriendenloterij120

Ladies Circle Weert en een lot uit de (Vrienden)loterij

Dames van de serviceclub Ladies Circle Weert trekken 4 april aan de bel. Ze houden ’s avonds een belrondje om zo loten te verkopen van de Vriendenloterij. Een gedeelte van de opbrengst is voor het Toon Hermans Huis Weert e.o. Ook jouw hulp is welkom.

Lees verder


massage120

Verwendag weer groot succes

Dinsdag 21 februari werden vier dames, allen geconfronteerd met kanker, een hele dag verwend in het Toon Hermans Huis. We vroegen gastvrouw Emmy Creemers en gast Hèlen van Deuren naar hun ervaringen op deze dag.

Lees verder


koken120

Nabestaandenbijeenkomsten met kookworkshop

“Praten over je ervaringen en verdriet doe je niet op commando". De praktijk leert dat deze gesprekken het beste verlopen in een kleine groep van maximaal 7 nabestaanden, altijd gecombineerd met een bepaalde activiteit.

Samen met Christien Gussenhoven koken we in de keuken van het Toon Hermans Huis. Tijdens het koken of daarna tijdens het eten wisselen we dan ervaringen en gevoelens uit. Op de woensdagen 12 april, 17 mei en 28 juni bent u tussen 15.30 en 19.30 uur welkom in het Toon Hermans Huis. Bijdrage € 7,-.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten is noodzakelijk via onze mail of telefonisch 0495 - 541 444.


bloemenworkshop120

Ter afsluiting:

4 april Bloemenworkshop

Dinsdag 4 april tussen 9.30 en 12.00 uur verzorgt Elvira Adams weer een bloemenworkshop speciaal voor de Paasdagen. Bijdrage materiaalkosten € 15,-. Aantal plaatsen is beperkt dus snel aanmelden via onze mail of 0495 541 444 is aan te raden.

Karin-Beerens

Qi Gong verzet naar maandagmiddagen

De Qi Gong bewegingsoefeningen o.l.v. Karin Beerens zijn verzet van de dinsdag naar de maandagmiddagen (aanvang 14.30 uur). Qi Gong is een onderdeel van de Chinese geneeskunst. Het is een bewegingsleer om je energie goed te laten stromen, waarbij lichaam, ademhaling en focus belangrijk zijn. Het in beweging blijven zorgt ervoor dat er geen knoop of stagnatie in je energie huishouding ontstaat. Je zelfhelend vermogen wordt sterker, je voelt je ontspannen met een glimlach van buiten en van binnen. Kom ervaren wat Qi Gong met je doet.

Klik hier om u af te melden van deze Nieuwbrief | Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!