Annemieke Driessens

Al van kinds af aan hou ik van dieren, vooral van honden en katten. Ze brengen vreugde in mijn leven. Op een gegeven moment wilde ik de liefde voor dieren, die begon als hobby, omvormen tot een beroep. Van mijn hobby mijn beroep maken is natuurlijk het mooiste dat er is. In 2009 heb ik de stap genomen en mij ingeschreven voor de opleiding ‘Honden- en Kattenbesluit’, de opleiding die nodig is om een dierenpension te kunnen beginnen. Na die opleiding attendeerde mijn schoonzusje me op het bestaan van Jin Shin Jyutsu®, aanvankelijk was ik nogal terughoudend. Maar na het volgen van de opleiding in Ravensburg bij München waar ik met eigen ogen gezien had wat Jin Shin Jyutsu® kan bewerkstelligen, was ik helemaal om!
De plannen voor een eigen dierenpension heb ik moeten laten varen omdat ik geen geschikte locatie kon vinden. Daarom heb ik mij steeds verder bekwaamd in Jin Shin Jyutsu® door het volgen van cursussen in binnen- en buitenland. Na enkele jaren uitsluitend te hebben gewerkt met dieren werd me steeds vaker gevraagd of ik ook mensen wilde behandelen. Daarvoor heb ik inmiddels alle benodigde papieren verworven. De naam van mijn praktijk heb ik aangepast ‘Time Out voor Mens & Dier’ (voorheen ‘Time Out voor dieren’)
Voorwaarde voor vergoeding van mijn behandelingen voor mensen door de zorgverzekeringen is een opleiding Medische Basiskennis. Op zoek naar een goede opleiding kwam ik terecht bij Instituut E.E.N. in Panheel. Daar maakte ik kennis met een keur aan natuurgeneeskundige methoden. Dat maakte het plaatje compleet. Inmiddels ben ik ook geschoold in natuurgeneeskunde en heb ik mijn praktijk voor Jin Shin Jyutsu hiermee volledig geïntegreerd.
Meer informatie vindt u op mijn website: www.timeoutvoormensendier