Ine Aspers, ontspanningsmassages

Sinds kort verzorgt gespecialiseerd schoonheidsspecialiste Ine Aspers-Martens op de laatste woensdagen van de maand in het Toon Hermans Huis ontspanningsmassages. “Ik help graag mensen en krijg er ook ontzettend veel voor terug”, aldus Ine.

Ine is al ongeveer 40 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. “Een aantal jaren geleden besloot ik samen met een collega een cursus te volgen voor ontspanningsmassages bij kankerpatiënten. Ik moet zeggen in het begin met de nodige schroom, maar het geeft heel veel voldoening om mensen met kanker te kunnen helpen”.

Rustgevend

Ik merk dat deze speciale ontspanningsmassages rustgevend zijn. Sommige mensen vallen er zelfs bij in slaap. Mensen ervaren door de zachte aanraking, die minder is dan het aanbrengen van bodylotion, veel minder pijn. Door de zware behandelmethodes bij kanker zoals chemo en bestraling is het lichaam vaak uit balans geraakt. De massages helpen om weer in balans te komen en symptomen als angst, stress en depressie te verminderen.
Tijdens de massages vinden sommige mensen het ook fijn om hun verhaal te vertellen. Het zijn vaak heel bijzondere verhalen, waar ik zelf ook veel van leer. Ik krijg er dan ook veel voor terug. Om ook voor mezelf alles goed te kunnen verwerken, doe ik de massages in het Toon Hermans Huis ook maar één keer in de maand. Daarnaast zet ik me in bij de Verwendagen en voor de survivors bij de SamenLoop voor Hoop”.

De massages in het Toon Hermans Huis worden gegeven op de laatste woensdag van de maand tussen 9.30 en 12.00 uur en duren ongeveer één uur. De bijdrage in de kosten bedraagt afhankelijk van de massage tussen de € 8,00 en € 16,00. Aanmelden is noodzakelijk via onze mail of telefonisch (0495) – 541 444.