Kanker houdt geen rekening met leeftijd – kinderen en jongeren

Ook kinderen en jongeren krijgen met kanker te maken. Thuis, in de familie of de directe omgeving. Iedereen gaat anders om met zo’n ingrijpende gebeurtenis. Allerlei vragen en emoties kunnen een rol spelen. Sommigen willen er alles over weten, anderen juist niet. Het kan lastig zijn om dit te delen met vrienden en familie. Dan is het prettig om dit met andere jongeren te doen die dezelfde ervaringen hebben.
Daarom biedt het Toon Hermans Huis Weert diverse activiteiten op maat voor kinderen en jongeren. Dat kan van alles zijn: sporten, dansen, creatieve activiteiten, koken of bakken. Afgestemd op interesses, vraag en leeftijd. Je kunt samen met lotgenoten hieraan deelnemen, maar ook met vrienden, klasgenoten of familieleden. Om dingen te delen of om hen te verrassen of te bedanken voor de hulp die ze je gegeven hebben. De activiteiten kunnen in het Toon Hermans Huis plaatsvinden, maar ook ergens anders. Wil je meer weten of heb je zelf wensen of ideeën? Laat het ons weten.
Het Toon Hermans Huis Weert is een plek waar kinderen en jongeren die met kanker geconfronteerd worden zichzelf kunnen zijn en dingen kunnen doen waar ze belangstelling voor hebben.
Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.


Toons Toppers


Taarten van Toon


Workshop in overleg

Voorlichting op scholen

Wandelen

Rondleiding & kennismaking


Workshops in overleg kids

Open inloop – Info centrum