Marianne Dignouts

Activiteit: Wellness behandeling voor de voeten

Marianne werd geprikkeld om meer voor de doelgroep kanker te kunnen betekenen. Zij onderscheidt zich ten opzichte van een gewone pedicure door specialisaties in diabetes, reuma en risicovoeten. Bij risicovoeten moet je denken aan iemand met spasmen en verlammingen maar ook aan verwaarloosde of oudere voeten. Ook de diabetes- en reumavoeten vallen hieronder. Ze is ook gespecialiseerd in het maken van voet-ortheses, het behandelen van schimmelnagels en ingegroeide nagels. Marianne is erkend en aangesloten bij Pro Voet, dit is de landelijke vereniging voor voetverzorging.

Missie/Passie:

Marianne ging op zoek naar goede verantwoorde producten voor de wellness. 2 Jaar geleden is ze in contact gekomen met de producten van Botanical Beauty. Dit zijn biologische / natuurlijke producten. Veelal gebruikt ze tijdens de behandeling het Dode Zeezout scrub en de Butter pakkingen. Dit werkt genezingsbevorderend en ontspannend en is geschikt voor alle huidtypen. Voornaamste werking: het reguleert de aanmaak van nieuwe huidcellen (bijv. bij eczeem psoriasis), de structuur van de huid en nagels wordt verbeterd, wonden genezen sneller,het desinfecteert en steriliseert. Ook reinigt Dode Zee zout de poriën van de huid en bevat het een hoge concentratie van mineralen en vitamines.

De reacties op deze behandelingen zijn erg positief: zelfs al na 1 of 2 keer treedt er zichtbare huidverbetering op. Na enkele vervolgbehandelingen is de huid praktisch weer normaal. Men is ook meteen van de jeuk en pijn af, de huid is minder droog. Bij de meeste cliënten volgt een goed herstel, dit mede door het gebruik van extra mineralen en vitamines. Men krijgt hierdoor zelfs een betere werking van de stofwisseling en een beschermlaagje over de huid die 24 uur blijft zitten.

Marianne verzorgt ook workshops in het Toon Hermans Huis. Wilt u weten wanneer zij aanwezig is: Klik op deze link.
Konad Nail Art is een workshop voor nagelverzorging en voor nagelversiering d.m.v. stempeltechnieken.

Opleidingen/werkervaring:

  • A-verpleegkundige, kinderverpleegkundige met specialisaties in: kraam-, diabetes- en oncologie.
  • Praktijkdocente verpleegkunde en kraamverzorgsters.
  • Medische pedicure met specialisaties in: diabetes, reuma en risico voeten, schimmelnagels, ingegroeide nagels en voet-ortheses.

Voor meer informatie; bezoek haar site.