Schrijfworkshop voor nabestaanden:  “Leven is herinneringen opbouwen”

We hebben allemaal een rugzak vol herinneringen uit alle periodes van ons leven.
In de bijeenkomsten “schrijf je herinneringen”, word je uitgenodigd om mooie, gelukkige en dierbare stukjes van je leven te beschrijven, waarbij de inhoud van jouw verhaal van belang is en niet de schrijfstijl of taalfouten.
Na het succes van voorgaande series schrijfworkshops wordt een volgende serie bijeenkomsten ingepland: Deelname is in principe voor de hele serie bijeenkomsten, waardoor het vertrouwen en de band in de groep kan groeien.

Wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Manon Bommer, geestelijk verzorger en psychosociaal begeleider (tel:06-254 201 15) of vraag in het Toon Hermans Huis naar één van de gastvrouwen die eerder heeft meegedaan aan de workshop.

Er zijn 6 bijeenkomsten gepland en deelname is in principe voor alle 6 de bijeenkomsten waardoor het vertrouwen en de band in de groep kan groeien. De workshop is gepland op donderdagmiddag 4, 18, 25 oktober, 8, 22 en 29 november.
Meld je aan door een mail met je naam en telefoonnummer te sturen naar ons mailadres of door ons te bellen op nummer 0495-541 444.