Simone Brands

Activiteit: Muziekbed

Simone Brands, van huis uit energetisch therapeut, zal de gasten die van het bed gebruik willen maken, begeleiden. We nodigen iedereen graag uit om de heilzame werking van muziek in combinatie met een liefdevolle aanraking te ervaren. Spanning maakt hiermee plaats voor ontspanning en rust. Het muziekbed is een welkome aanwinst voor het Toon Hermans Huis.

De behandelwijze kan meerdere effecten hebben. Dat verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft het naast een diepe ontspanning tevens een dieptewerking voor de anatomie van het lichaam. Hierdoor ontstaat een verbeterde energiecirculatie en bevordert het bovendien de werking van het immuunsysteem. Mooie klanken van muziek niet alleen beluisteren maar deze als aangename trillingen ook letterlijk voelen, geeft rust in denken en voelen. Ongeveer de helft van ons lichaam bestaat uit water, slechts één druppel kan een hele vijver in beweging  brengen”, aldus Simone Brands.

Gebruik van het muziekbed met begeleiding van Simone Brands is mogelijk vanaf 13 oktober iedere tweede en vierde dinsdag van de maand om 13.30 uur en om 14.30 uur. De bijdrage in de kosten is € 7,50. Wij beschikken over bijpassende ontspannende muziek, waarvan de resonanties een optimale werking veroorzaken op het bed.