Actie Rabobank ClubSupport

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. is één van de toegelaten deelnemers aan de Rabo ClubSupport van Rabobank Weerterland en Cranendonck. Ben je lid van de Rabobank? Steun ons door voor 25 oktober je stem op het Toon Hermans Huis Weert uit te brengen. Let op: alleen leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen stemmen. Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid.

Lid worden is gratis én heel makkelijk:
1. Meld je aan. Dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Wat het kost? Niets, alleen een paar seconden van je tijd.
2. Krijg meteen toegang. In de Rabo App vind je steeds meer inspiratie en activiteiten voor leden.
3. Doe mee. Haak aan bij een ledenevent, denk mee over de toekomst van de bank of steun jouw favoriete club of vereniging.

Stemmen:
Van 4 tot 25 oktober kunnen leden stemmen op hun favoriete clubs. In november wordt de uitslag bekend gemaakt. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Wij hopen dan ook dat leden hun stemmen uitbrengen op het Toon Hermans Huis en daarmee ons Huis financieel ondersteunen. Klik hier om  naar de RABO site te gaan om in te loggen en te stemmen.

Wat kun je verder doen om ons huis te steunen?
Informeer in je eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen of zij lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck en vraag of zij één stem (van de drie die mogen worden uitgebracht) aan het Toon Hermans Huis Weert e.o. willen geven.
De gedachte achter Rabo ClubSupport is dat leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Terug naar Nieuwsbrief 2021-04