Ruimere openingstijden Toon Hermans Huis Weert

Steeds meer mensen weten ondanks, of misschien wel vanwege, de corona-pandemie weer de weg naar het Toon Hermans Huis Weert te vinden. Om de gasten veilig te kunnen ontvangen en weer meer activiteiten te kunnen organiseren, is het inloophuis vanaf donderdag 3 september ook weer tijdens twee middagen geopend.

Het huis is dan iedere dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur geopend en op vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.30 uur. Naast de inloop voor een goed gesprek en een luisterend oor onder het genot van koffie of thee (wel graag op afspraak i.v.m. beschikbaarheid van de ruimte), is op dinsdagmiddag weer “haak maar aan”. Op de donderdagen kan er ’s ochtends en ‘s middags weer geschilderd worden en op vrijdagochtend is er weer creatieve expressie.

De tweede en vierde dinsdag van de maand kan er ’s ochtends in groepsverband worden gewandeld. Elke derde dinsdag van de maand is er in de ochtend voetmassage en vanaf dinsdag 22 september in de middaguren voetwellness.

Op dinsdag 1 september organiseert het Toon Hermans Huis een “Verwendag”, waarbij deze keer mannen die de diagnose kanker hebben gekregen extra in de watten worden gelegd. Deze dag is reeds volgeboekt.

Om alle activiteiten voor iedereen veilig te laten plaatsvinden, nemen we natuurlijk de richtlijnen van het RIVM in acht. De ruimte in het huis is door de 1,5 meter-maatregel beperkt. Mensen die het huis willen bezoeken of aan een activiteit willen deelnemen, wordt daarom gevraagd zich vooraf aan te melden via tel.nr. 0495 – 541 444 of per mail via adminstratie@toonhermanshuisweert.nl.

Kijk voor meer informatie op de website www.toonhermanshuisweert.nl.