“LEVEN IS HERINNERINGEN OPBOUWEN”

Na het succes van dit voorjaar verzorgt Manon Brommers ook dit najaar weer een viertal schrijfworkshops. Gastvrouw Denise Margry vertelt er enthousiast over:

“Ik was na de dood van mijn man zelf al begonnen mijn gedachten en herinneringen op papier te zetten”, vertelt Denise Margry. “Toch ging ik in juni met gemengde gevoelens naar de schrijfworkshop toe. Maar ik heb ontdekt dat het een heel prettige manier is om herinneringen op te halen. Je ontdekt dat door het schrijven je herinneringen tastbaarder worden en soms ook een vernieuwd beeld opleveren”.
We hebben allemaal een rugzak vol herinneringen uit alle periodes van ons leven.
In de bijeenkomsten “schrijf je herinneringen”, word je uitgenodigd om mooie, gelukkige en dierbare stukjes van je leven te beschrijven, waarbij de inhoud van jouw verhaal van belang is en niet de schrijfstijl of taalfouten.

“Heel ongedwongen en laagdrempelig werden we door Manon uitgenodigd om bijvoorbeeld iets te schrijven over waar je hebt gewoond of je allereerste herinnering. Niets moet, alles mag. Heel plezierig is ook de band die je zo met de andere deelnemers opbouwt. Ik kan het iedereen aanraden”, aldus Denise.
Er zijn dit najaar vier bijeenkomsten gepland: op de donderdagen 12 en 26 oktober en 9 en 23 november van 13.30 tot 15.30 uur. Deelname is in principe voor alle vier de bijeenkomsten, waardoor het vertrouwen en de band in de groep kan groeien.

Wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Manon Brommers, geestelijk verzorger en psychosociaal begeleider (tel:06-25420115) of vraag in het Toon Hermans Huis naar één van de gastvrouwen die in juni heeft meegedaan aan de workshop.

Voor de schrijfworkshops vragen wij een vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee. Je kunt je aanmelden via e-mail, of telefonisch via 0495 – 541 444.