Sta jij in 2023 op de top van de Mont Ventoux?

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke ervaring en een geweldige sportieve uitdaging? Wil jij na de diagnose kanker jezelf uitdagen of draag je anderen in deze situatie een warm hart toe? Zet jij je graag in voor een goed doel?
Ook in 2023 neemt een team van Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert op 7 en 8 september weer deel aan de beklimming van de Mont Ventoux. Op woensdag 15 februari 2023 om 19.30 uur houden wij hierover een informatieavond in het restaurant van SJG Weert.

Tijdens de informatieavond vertellen wij je over het speciale gezamenlijke trainingsprogramma (onder deskundige begeleiding) dat in maart start, zowel voor fietsers als voor wandelaars. Ook worden er tijdens de voorbereiding nog speciale bijeenkomsten georganiseerd over voeding etc. en over de beklimming van de magische berg.

Toons toppers trainen samen een half jaar onder begeleiding van een deskundig team. Tevens zamelen we geld in t.b.v. het KWF en het Toon Hermans Huis. Voor geïnteresseerden die zelf niet over een racefiets beschikken, hebben wij een aantal fietsen (in bruikleen) beschikbaar. Het vervoer en het verblijf in Frankrijk worden eveneens vanuit het Toon Hermans Huis geregeld.

Belangstelling? Meld je dan nu aan via de mail of bel naar 0495 – 541 444 met vermelding van je naam of namen als je met meer personen wil deelnemen.