Toon Hermans Huis Weert herstart activiteiten

De vrijwilligers van het Toon Hermans Huis in Weert zijn blij vanaf 1 juni eindelijk weer een (bijna) volledig activiteitenprogramma aan te kunnen bieden. Natuurlijk blijven de coronamaatregelen van kracht zoals de 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje in het huis. Desalniettemin kunnen weer bijna alle activiteiten in het inloophuis plaatsvinden. Gewoon even een praatje maken met een kopje koffie of thee kan ook weer. Wel geldt steeds: vooraf aanmelden via tel.nr. 0495 – 541 444 of per mail via administratie@toonhermanshuisweert.nl en bij klachten thuis blijven.

Aanvulling: Vanaf maandag 7 juni vervalt de meldplicht, dan kunt u weer spontaan binnen lopen!!!

Voortaan weer iedere dag geopend
Het Toon Hermans Huis Weert aan de Graaf Jacobstraat 1 in Weert, is voortaan weer iedere dag geopend van 9.00 tot 12.30 uur. Op dinsdag en donderdag tot 16.00 uur. De bekende activiteiten als schilderen, creatief atelier, creatieve expressie, wandelen, yoga, gezichtsverzorging, voetmassage en voetwellness, muziekbed en ‘haak maar aan en brei maar mee’ kunnen allemaal weer gevolgd worden. Natuurlijk moet je wel klachtenvrij zijn.

Omdat de ruimte in het inloophuis als gevolg van de 1,5 meter maatregel beperkt is, is de groepsgrootte ook beperkt. Het is dan ook noodzakelijk om je aan te melden vóór deelname aan de activiteiten. Dat geldt ook voor de “open inloop”.

Het Toon Hermans Huis Weert is een inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd en hun naasten. Het huis dat dit jaar tien jaar bestaat is gericht op ontmoeten, ontspannen, en verwennen.
Kijk voor meer informatie op de website www.toonhermanshuisweert.nl. Daar vindt u ook het actuele activiteitenprogramma.
Om terug te keren: druk linksboven op de pijl  <-