Het Toon Hermans Huis Weert kan niet zonder de steun van particulieren, instellingen en bedrijven. Als kleine blijk van waardering voor deze steun (en als TOONbeeld voor anderen) zetten wij in deze rubriek telkens een steunpilaar in het zonnetje. Deze keer Daniëlle Sniekers van Bloematelier Huygen aan de Maaspoort 17 in Weert.

Bezoekers van het Toon Hermans Huis zal het zeker zijn opgevallen: iedere week staat er weer een mooi nieuw bloemstuk in het huis. Verantwoordelijk daarvoor is Daniëlle Sniekers van Bloematelier Huygen. Volgend jaar bestaat het inloophuis tien jaar en vanaf het begin schenkt Daniëlle iedere week een mooi bloemstuk. “Ik vind het belangrijk dat je als ondernemer ook aandacht besteedt aan wat er om je heen gebeurt. Net als veel andere mensen ben ik in mijn familie ook geconfronteerd met die vreselijke ziekte. Dat maakt de band met het Toon Hermans Huis extra sterk. Die band werd nog eens verstevigd toen ik met mijn team een aantal jaren geleden een rondleiding kreeg in het huis.

Wij waren allemaal erg onder de indruk. Ook in deze coronatijd hebben wij als bloematelier weer gemerkt hoeveel je met een bloemetje kunt zeggen en mensen steun kunt bieden. Ik vind het dan ook fijn dit voor de bezoekers en vrijwilligers van het huis te kunnen doen”.
De gastvrouwen en –heren merken ook dat het bloemetje op tafel altijd een gesprekonderwerp is en daardoor ook drempelverlagend werkt. We zijn dan ook maar wat blij met de mooie bloemstukken van Daniëlle en haar team.

Terug naar de nieuwsbrief 2020-4