Net als de voorgaande acht jaren wil ook dit jaar een team met Toons Toppers de uitdaging aangaan om de Mont Ventoux te beklimmen. Ondanks de onzekere tijden zijn ze vol enthousiasme gestart met de training en voorbereiding. Zij hopen dat het hun gegund is om op 2 en 3 september met de Stichting Grootverzettegenkanker deel te nemen aan de beklimming.

Donderdag 15 april zijn 17 fietsers en 7 wandelaars gestart met hun trainingen als Toons Toppers. Na een jaar van uitstel zijn ze nu alsnog van start gegaan. In groepjes van maximaal vier wordt er de komende weken rustig opgestart. De trainingen worden begeleid door de deskundige fiets- en wandeltrainers, die langzaam het tempo en de afstanden zullen opvoeren.

Er zal ook regelmatig in Zuid-Limburg worden getraind. Ook al is het door Corona nog een onzekere tijd, het geeft veel energie om na een jaar van vertraging de uitdaging op te pakken en samen te trainen. Zowel fysiek als mentaal doet dit goed! Toons Toppers zetten zich tevens in voor de Stichting Grootverzettegenkanker en zamelen hiermee geld in voor het KWF en het Toon Hermans Huis. In een volgende Nieuwsbrief leest u meer over de sponsoring van de Toons Toppers.

Terug naar de Nieuwsbrief 2021.1