Toons Toppers trainingen gestart

Tien jaar geleden stonden de eerste Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert boven op de Mont Ventoux. Ook dit jaar (op 1 en 2 september) gaat er een team van Toons Toppers de magische berg beklimmen. Na de informatieavond in februari hebben zich 21 wandelaars en 22 fietsers aangemeld. Allen met 1 doel “het behalen van de Top” en eenieder met een eigen verhaal, emoties, achtergrond en persoonlijke motivatie.
De jongste deelnemer is 14, de oudste bijna 70.De eerste trainingen zijn alweer begonnen: Brechtje en Corné hadden voor de Toons Toppers een aantal activiteiten bedacht met als thema “het elkaar leren kennen” en dit leverde een aantal mooie, bijzondere en lachwekkende momenten op.
Wil je de Toons Toppers steunen, kijk dan op www.grootverzettegenkanker.nl/team/toons-toppers-weert.

Samen naar de top

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je vaak een lange en moeilijke weg te wachten. Met de nodige kronkels onderweg en spreekwoordelijke pieken en dalen, niet wetende waar je gaat uitkomen. Ieder jaar organiseert het Toon Hermans Huis Weert e.o. een onvergetelijke ervaring voor iedereen die weet hoe het is om die moeilijke weg af te leggen. Door mee te doen halen de deelnemers een bedrag op dat ten goede komt aan kankeronderzoek via het KWF en aan het Toon Hermans Huis Weert e.o..