Ook in 2016 neemt een team van Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert weer deel aan de beklimming van de Mont Ventoux. Heel bijzonder is dit jaar dat er wellicht scholieren van het College en Philips van Horne deelnemen.

Jubileumjaar

Dit jaar is een jubileumjaar, omdat de Stichting Groot Verzet tegen Kanker voor de 10e keer de beklimming van de Mont Ventoux organiseert. Vanuit Weert en omgeving hebben zich al meer dan 20 wandelaars, hardlopers en fietsers aangemeld onder de naam Toons Toppers 2016. Vanaf half maart gaan zij onder deskundige begeleiding in training. Ook teambuilding hoort bij de voorbereiding en speciale bijeenkomsten over bijvoorbeeld voeding etc..

Leerlingen

Heel bijzonder dit jaar is de mogelijke deelname van leerlingen van het voortgezet onderwijs. Omdat de beklimming op 1 en 2 september nog in de schoolvakanties valt, is dit ook mogelijke zonder uitval van school. De informatie bijeenkomst hiervoor in het THH is op 24 maart om 19.00 uur. Ook interesse? Meld je aan via onze mail.

Op 14 juli, de nationale feestdag in Frankrijk, eindigt de 12e Touretappe op deze mystieke berg. U kunt dan zien welke uitdaging de Toons Toppers in september te wachten staat.

U kunt de Toons Toppers ondersteunen via de website.

Terug naar de Nieuwsbrief 2016-1