Toe aan een nieuwe uitdaging?
Het Toon Hermans Huis heeft én geeft zin.

Het Toon Hermans Huis in Weert is een huis voor iedereen die direct of indirect met kanker wordt geconfronteerd. Er worden allerlei ontspannende en weldadige activiteiten georganiseerd, maar je kunt er ook gewoon ‘zijn’. Het huis bestaat in mei elf jaar en wordt volledig gerund door vrijwilligers.

De waardevolle rol van onze gastvrouwen en gastheren
De deuren van het Toon Hermans Huis staan inmiddels weer wagenwijd open. Kwasten en kookpotten zijn voor de dag gehaald. Verse bloemen staan op tafel. De geur van koffie vult de ruimte. Onze gastvrouwen en gastheren staan klaar om de gasten te ontvangen, begeleiden en ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat de mensen zich welkom, veilig en gehoord voelen. Een rol die vraagt om aandacht en warmte. Van mensen die er voor een ander willen zijn en kunnen luisteren (en zwijgen).
De rol van gastheer/ gastvrouw bij het Toon Hermans Huis heeft en geeft zin. Want je geeft niet alleen de ander iets, maar ook jezelf. Het verbreedt je horizon en verrijkt je als mens. Bovendien leer je nieuwe mensen kennen en ervaar je hoe het is om bij een team te horen dat elkaar ondersteunt en aanvult. Elke dag weer.

“De roem van mensen is slechts schijn. Je kunt alleen maar groot zijn in het klein.”
-Toon Hermans-

Iets voor jou?
Heb je interesse om vrijblijvend kennis te komen maken en/ of wil je meer weten over deze betekenisvolle rol? Neem dan contact op via info@toonhermanshuisweert.nl t.a.v. Bertien Nijnens of bel 06 – 4584 7685. De koffie staat klaar!
Voor meer informatie, zie www.toonhermanshuisweert.nl.