De komende weken zijn er weer veel nieuwe activiteiten in het Toon Hermans Huis Weert, en een aantal activiteiten die een vervolg krijgen.

Door op de data hieronder te klikken ziet u de info van de betreffende activiteiten.

20 mei zangmiddag

Zingen doet leven! Dat willen we je bij het Toon Hermans Huis Weert laten ervaren. Zingen is een uitstekende manier om te ontspannen en werkt verbindend wanneer je het met lotgenoten doet. Ervaren zangeres Mieke Crins begeleidt tijdens deze gezellige middag de groep bij het samen zingen van heel diverse liedjes. Iedereen mag meezingen! Zij zal ook alleen liedjes zingen. Je hoeft geen zangervaring te hebben en zelfs geen zuivere stem. Juist het feit dat we allemaal verschillend klinken maakt het zo leuk!
De zangmiddag vindt plaats op maandag 20 mei, van 13.30 tot 15.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Kom je ook?

Meld je dan aan voor deze middag door te mailen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of te bellen naar 0495 541 444.

5 juni en 3 juli Kookworkshops

Gezond, natuurlijk, inspirerend en lekker koken in een ontspannen sfeer in de keuken van het Toon Hermans Huis Weert. Na het koken genieten we samen van de gemaakte lekkernijen. De recepten krijgt u mee, zodat u de gerechten thuis nog eens kunt klaarmaken. Op 5 juni wordt er onder begeleiding van Corné Lenders Noord-Afrikaans gekookt en op 3 juli wordt samen met Nelly Gerrits heerlijke jam gemaakt van vers zomerfruit. We starten om 9.30 uur en eindigen rond 12.00 uur. Bijdrage € 7,00. Let op: aantal deelnemers is beperkt.

Interesse?

Meld je dan aan voor deze middag door te mailen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of te bellen naar 0495 541 444.

5 juni Bijeenkomst voor nabestaanden

Ook organiseren we weer een bijeenkomst voor nabestaanden in de avond. Hierbij kun je jouw ervaringen met het verlies van je dierbare delen met andere nabestaanden aan de hand van een thema. Door met lotgenoten in gesprek te gaan, zul je ervaren dat er veel begrip en herkenning is voor jouw situatie. De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur.

Heb je interesse in deze avondbijeenkomsten? 

Meld je dan aan voor deze avond door te mailen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of te bellen naar 0495 541 444.

12 juni Lotgenotenbijeenkomsten Prostaatkanker

De ProstaatKankerStichting houdt dit jaar een aantal speciale lotgenotenbijeenkomsten voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringsdeskundigen van de ProstaatKankerStichting. Tijdens de bijeenkomsten is er ruim gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen en voldoende ruimte om vragen te stellen. Klik hier voor de flyer.

Meld je dan aan voor deze bijeenkomst door te mailen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of te bellen naar 0495 541 444.

17 juni Workshop Mozaïeken

Weer een heel nieuwe activiteit in het Toon Hermans Huis Weert. Een gezellige en creatieve bezigheid onder begeleiding van Inge De Monte. 

Klik hier voor de flyer.

Meld je aan voor deze activiteit door te mailen naar administratie@toonhermanshuisweert.nl of te bellen naar 0495 541 444.

 

Meld je aan via administratie@toonhermanshuisweert.nl of telefonisch via 0495 – 541 444.

Terug naar de Nieuwsbrief 2019-3