Vivian Hoeben-Seerden nieuwe penningmeester

Na bijna acht jaar heeft Ad Jongen besloten om te stoppen als bestuurslid en penningmeester van het Toon Hermans Huis Weert. Tot nieuwe penningmeester en bestuurslid is benoemd Vivian Hoeben-Seerden uit Weert

Ad Jongen zegt terug te kijken op een geweldige tijd in het inloophuis, met een fantastische inzet van de vrijwilligers en een hartelijke omgang met iedereen. De organisatie en de financiën zijn goed op orde. Het bestuur respecteert en betreurt het besluit van Ad. “Als mens en als penningmeester heeft Ad binnen onze gelederen grote bewondering geoogst. Het Toon Hermans Huis is hem veel dank verschuldigd”, aldus voorzitter Henk Evers.
Vivian Hoeben-Seerden is de opvolger van Ad. Zij stelt zich graag aan u voor:

Zeg hier maar eens nee tegen ….
Toen de voorzitter onlangs belde met de vraag of ik interesse had om het penningmeesterschap op me te nemen, hoefde ik niet lang na te denken. Als vanzelfsprekend draag je een maatschappelijk sociale organisatie een warm hart toe. En zeker als je van dichtbij ervaart wat kanker voor impact kan hebben. Graag wil ik me hierbij aan jullie voorstellen:
Ik ben Vivian Hoeben-Seerden (48), getrouwd met Leon Hoeben en trotse moeder van Juul, Babs en Suus. Geboren op Leuken, opgegroeid op Laar en sinds 4 jaar woonachtig op Boshoven.
Vijftien jaar geleden startte ik vhs administraties & advies. Samen met mijn collega’s verzorgen we dagelijks de administratie voor MKB-bedrijven en zzp’-ers en voorzien we ze van heldere adviezen.
In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid voor NOAB, de brancheorganisatie voor 1000 administratiekantoren in heel Nederland en penningmeester bij SV Laar, de voetbalclub waar onze kinderen spelen. Ik kom uit een muzikaal gezin en nog steeds speel ik graag dwarsfluit, tenor-sax en piano.

Ik verheug me op de kennismaking met de vrijwilligers van het huis en hoop snel een kijkje te kunnen nemen bij de activiteiten die zij verzorgen. Als jongste lid van het huidige bestuur mag ik samenwerken met ervaren bestuurders en hoop ik van harte mooie dingen voor het Toon Hermans Huis Weert te kunnen realiseren.

Terug naar Nieuwsbrief 2020-7