Vacature: Wie wordt onze nieuwe coördinator?

Het Toon Hermans Huis Weert zoekt in verband met het aanstaande afscheid van de huidige coördinatoren per 1 januari 2022 een coördinator (m/v).

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. is een inloophuis waar mensen die geconfronteerd worden met kanker en hun naasten, welkom zijn. Welkom voor een luisterend oor, een bemoedigend gesprek, deelname aan activiteiten of zomaar een kop koffie. Het Inloophuis bestaat dit jaar 10 jaar en jaarlijks zijn er gemiddeld 2000 gastencontacten. Er zijn 65 vrijwilligers werkzaam, die klaar staan voor onze gasten en het huis draaiende houden. Zij worden aangestuurd door een coördinator, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken.

Vacature coördinator

De nieuw te benoemen coördinator is de spil van het Toon Hermans Huis Weert. Hij/zij heeft de dagelijkse leiding in huis, stuurt het team van vrijwilligers aan en onderhoudt contacten met relevante externe organisaties. Hij/zij zorgt voor de uitvoering van het beleid dat door het bestuur wordt vastgesteld en adviseert het bestuur ter zake. Het betreft een onbezoldigde functie.

Het bestuur van het Toon Hermans Huis Weert is op zoek naar een teamcaptain, met affiniteit voor de doelgroep en vrijwilligerswerk, met ervaring in de non-profit sector, bij voorkeur in de zorg. Doorzettingsvermogen, geduld, tact en flexibiliteit zijn in deze functie vereist. De functie kent een grote mate van zelfstandigheid en een flexibele urenindeling. Wij bieden een maatschappelijk relevante, uitdagende en mooie werkomgeving.

Het THHW e.o. is een bijzonder gewaardeerde organisatie bij de inwoners van Weert, Nederweert, Cranendonck en omliggende gemeenten. In feite staat de deur open voor iedereen. Veel gasten vonden en vinden steun in ons huis.

U kunt uw sollicitatie richten aan: Bestuur Toon Hermans Huis Weert e.o., p/a Keyserbosch 49, 6004 KL Weert of mailen naar hubaandenboom@gmail.com. Via dit e-mailadres kunt u ook een nader uitgewerkt functieprofiel opvragen.
Wij zien uw sollicitatie graag voor 5 oktober a.s. tegemoet.

Ten slotte: momenteel wordt het werk verricht door 2 coördinatoren, ook dat blijft een mogelijke invulling. Uiteraard worden de werkzaamheden dan in overleg verdeeld.
Zie voor meer informatie over ons huis onze website (www.toonhermanshuisweert.nl)