Toons Toppers 2018 – Samen naar de top!

Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je vaak een lange en moeilijke weg te wachten. Met de nodige kronkels onderweg en spreekwoordelijke pieken en dalen, niet wetende waar je gaat uitkomen. Ieder jaar organiseert het Toon Hermans Huis Weert een onvergetelijke ervaring voor iedereen die weet hoe het is om die moeilijke weg af te leggen. Samen fietsen of wandelen we naar de top van de Mont Ventoux. Een prachtige positieve ervaring na een moeilijke periode, waarbij je je lichaam en geest letterlijk in beweging zet.
In 2018 gaan we deze sportieve uitdaging voor de zesde keer aan! Wil je na de diagnose kanker jezelf uitdagen of draag je anderen in deze situatie een warm hart toe? Fiets of loop dan met ons mee! Door mee te doen haal je een bedrag op dat ten goede zal komen aan het KWF en het Toon Hermans Huis Weert. Zo help je niet alleen jezelf maar ook anderen die met deze ziekte te maken krijgen.
We bedwingen de Mont Ventoux op 30 en 31 augustus 2018. Dit kan uiteraard niet zonder een goede voorbereiding, waarmee we op tijd willen beginnen. Begin april start het informatie- en trainingsprogramma. De begeleiding is in handen van ervaren professionals: Kirstie Boelaars, Joost Lenders en Peter Sijben verzorgen de fietstrainingen, Marleen Bouten begeleidt de wandelaars en Brechtje Huigevoort is als oncologisch fysiotherapeut betrokken. Vanuit het Toon Hermans Huis Weert leveren Corné Lenders en Tanja Kools hun bijdrage.
Voor de fietsers bestaat het programma uit wekelijks samen trainen, de wandelaars doen dat eenmaal per twee weken. Beide groepen trainen eenmaal per maand in het heuvelachtige zuiden van Limburg. Verder wordt het programma aangevuld met andere sportactiviteiten, voedingsadvies en algemene informatie over de Mont Ventoux en het evenement.
Wil jij de uitdaging aangaan en eind augustus op de top van de Mont Ventoux staan? Meld je aan voor de informatieavond op 7 februari 2018 om 20.00 uur in het Toon Hermans Huis Weert, Graaf Jacobstraat 1. Stuur hiervoor een mail naar administratie@toonhermanshuisweert.nl met daarin je naam en telefoonnummer. We kijken er naar uit je te ontmoeten en samen met de Stichting Groot Verzet tegen Kanker naar de top van de Mont Ventoux te gaan!