Mijn naam is Lonne Adriaens (18 jaar) en ik ben tweedejaars dramatherapie student. Daarnaast ben ik vrijwilligster bij het Toon Hermans Huis in Weert. Het lijkt mij ontzettend leuk om mijn drama ervaring in te zetten binnen het huis, daarom ga ik een tweedaagse improvisatie workshop geven.

Binnen deze workshop gaan we in samenspel plezier ervaren binnen drama. Het worden twee ochtenden gevuld met plezier, humor en expressie. Door deel te nemen aan de improvisatie workshops vergroot je jouw zelfvertrouwen, leer je beter contact maken met anderen en overwin je angsten.

Heb jij altijd al een keer lekker willen doen alsof, of lijkt het je wel wat? Sluit dan zeker aan! Je hoeft geen professioneel acteur te zijn of drama ervaring te hebben, iedereen is van harte welkom! 

Datum en tijd:  12 juni en 19 juni 10.00 – 12.00 uur
Locatie:            Toon Hermans Huis Weert
Aanmelden:     administratie@toonhermanshuisweert.nl of bel 0495 – 541 444
Bijdrage:          Vrijwillig