Raadgek

Na het succes van vorig jaar, organiseert Stichting Kei Sjiek voor de tweede keer het evenement ‘Raadgek’.

Stichting Kei Sjiek schenkt de opbrengst aan Toons Toppers, een initiatief van het Toon Hermans Huis Weert. Op 30 en 31 augustus gaan fietsers en wandelaars de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen.

Inschrijven

Inschrijfformulieren liggen klaar bij alle deelnemende cafés en kunnen tevens gedownload worden via de Facebook-pagina: www.facebook.com/raadgek.

Bericht van Raadgek:

De allerlèste startnummers waere dit weekend vergaeve; inschrieëve es nog muuëgelik tot a.s. zoondig 19 augustus, mèr let op: VOL = VOL, vae laote maximaal 100 daelneêmers tow!!!

Deze zogenaamde ‘kefeeklassieker’ is een combinatie van een gezellige, recreatieve fietstocht met leuke quizvragen en opdrachten bij de zes deelnemende cafés. Dit keer wordt er gefietst door het ‘wilde westen’ van Weert. De vragen en opdrachten hebben daarom niet alleen een link met wielrennen, maar hebben deels ook een western-thema. De totale route bedraagt ca. 25 kilometer en start bij Café De Brouwer.
In wisselende volgordes fietsen de deelnemers naar Aod Bosseve, Café-Zaal Dennenoord, Café-Zaal Schuttershoeve en Café-Zaal Bee-j Bertje. De finish is bij Café Tramhalt om 17:00 uur en wordt muzikaal omlijst door blaaskapel Um te Bäöke.
Raadgek vindt plaats op zondag 26 augustus van 11:00 tot 18:00 uur. Deelname bedraagt € 20,- p.p. inclusief ‘ravitaillering’ in de vorm van drankjes en een tussendoortje. Opgeven kan tot zondag 19 augustus en is mogelijk als eenling en bij voorkeur als groep. Leuk dus als familie-, vrienden- of teamuitje! Ben wel snel, want er worden maximaal 100 deelnemers toegelaten.