Zondag 3 februari: Open dag & stichting Haarwensen 

Die dag opent het Toon Hermans Huis Weert tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren in het kader van de jaarlijkse Wereldkankerdag (klik op de link om de site van “Wereldkankerdag” te bezoeken). Ieder jaar is de Open Dag een bijzondere gebeurtenis waarbij wij veel belangstellenden mogen verwelkomen. Voor alle bezoekers een informatieve èn gezellige dag.

De gastvrouwen en -heren staan klaar om alles te vertellen over het Toon Hermans Huis en de activiteiten die er georganiseerd worden. Tijdens een rondleiding proeft u de sfeer in het huis en maakt u o.a. kennis met het creatieve atelier en de wellnessruimten.

Doneer jij ook 30 cm van je haar voor een kinderpruik? Dit kan tijdens de Open Dag op 3 februari 2019

Die zondag organiseert Carool Platteel met haar team (Carool Platteel Hair & Beauty) weer een knipdag ten bate van Stichting Haarwensen.
Iedereen die haar doneert, krijgt een complete metamorfose in de vorm van een prachtig nieuw kapsel, mooie make-up en een vóór- en ná-foto, die belangeloos gemaakt worden door Selva Wilbers.
Belangrijke voorwaarden om haar te doneren zijn

  • dat er minimaal 30 cm van afgeknipt kan worden en
  • dat het haar niet geverfd is.

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Dus meld je snel aan via: administratie@toonhermanshuisweert.nl en vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Carool Platteel neemt dan snel contact met je op.

Datum:    Zondag 3 februari 2019
Tijd:         11.00 – 15.00 uur
Plaats:    Toon Hermans Huis, Graaf Jacobstraat 1, Weert